Tajemná co-op akce Project Dagger od People Can Fly se po letech vývoje ruší
i Zdroj: People Can Fly
Novinka Tajemná co-op akce Project Dagger od People Can Fly se po letech vývoje ruší

Tajemná co-op akce Project Dagger od People Can Fly se po letech vývoje ruší

Dominik Tománek

Dominik Tománek

25. 4. 2024 16:30

Studio People Can Fly, které stojí za hrami Bulletstorm nebo Gears of War: Judgement, po letech vývoje zrušilo kooperativní akční RPG Project Dagger.

Reklama

  • Připravovaná hra Project Dagger se po několik letech vývoje ruší 
  • Důvodem je vyhodnocení malého dopadu a ještě nižšího komerčního potenciálu

Jeden z uživatelů na X si všiml, že polské studio People Can Fly informovalo na začátku dubna investory o tom, že končí jejich práce na připravovaném titulu Project Dagger. Ten měl původně vyjít pod hlavičkou Take-Two Interactive, ale po ukončení smlouvy v roce 2022 People Can Fly oznámili, že si hru vydají sami. Podle studia byla hra zrušena „v důsledku přehodnocení vývojových plánů“. Tato analýzy vedla k „neuspokojivým výsledkům hodnocení možného dopadu a komerčního potenciálu“ hry.

Po zrušení Project Dagger se očekává se, že to bude mít negativní dopad na samostatný finanční výsledek společnosti People Can Fly za rok 2023 ve výši 16,9 milionu dolarů a na její konsolidovaný finanční výsledek ve výši 19,75 milionu dolarů. Hra měl původně vyjít někdy v roce 2025/2026 a být první dílem rozsáhlejší série. Momentálně má ale studio pracovat na titulu Project Maverick pro Microsoft a dosud neoznámené hře pro Square Enix. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama