Únik naznačuje Switch verzi Skyward Sword
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik naznačuje Switch verzi Skyward Sword

Únik naznačuje Switch verzi Skyward Sword

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 8. 2020 11:52 2
Reklama

The Legend of Zelda: Skyward Sword, titul původně určený pro původní konzoli Nintendo Wii, možná zamíří na Switch. Únik přinesla britská pobočka obchodu Amazon, kde byl titul zalistován do seznamu nabízených položek.

Nyní již nedostupný záznam, odkazující pouze na neexistující stránku, neobsahoval mimo cenovky předběžně stanovené na 70 liber a jména samotného titulu žádné další dodatečné informace o datu vydání nebo detailech případného portu. Konkrétní podobu zápisu hry můžete skrze zavčasu pořízeného záznamu sledovat níže.

Zástupci Nintenda se již v roce 2018 nechali slyšet, že si jsou vědomi pozornosti, jež s s vydáním Skyward Sword ve verzi pro Switch pojí. A ačkoli své prohlášení ještě tentýž rok sami dementovali, hráči i nadále drželi naději, že titul stávající konzoli od Nintenda v budoucnu navštíví. Důvodem k jejich sebedůvěře byla především skutečnost, že Skyward Sword byl spolu s Twilight Princess v minulosti testován na konzoli Nintendo Wii U, a to skrze vylepšenou HD verzi.

Vzhledem k existenci této vylepšené verze a nemalé popularitě titulu jako takového by dávalo nemalý smysl, že se hra své switchové verze nakonec dočká. Brzkému oznámení, případně i vydání hraje navíc do karet i fakt, že zanedlouho nastane oslava 35. výročí samotné série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama