Zlomen nový rekord v Guitar Hero 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zlomen nový rekord v Guitar Hero 3

Zlomen nový rekord v Guitar Hero 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 4. 2020 13:39 6
Reklama

I po třinácti letech od vydání rytmické hry Guitar Hero 3 neuvěřitelně vytrvalí hráči překonávají rekordy, nad kterými zůstává rozum stát. Často se tak děje především v souvislosti s proslulou skladbou Through the Fire and the Flames britské power metalové kapely DragonForce. Například ji včera YouTuber s přezdívkou GHAddict  zvládl bez chyby zahrát na obtížnost expert v 165% rychlosti.

Už tak nesmírně náročná, rychlá a dlouhá skladba vyžaduje mistrovské ovládnutí plastového hudebního nástroje v kombinaci s rychlými reflexy (a hodinami tréninku). S rychlostí zvýšenou na 165 % už nezbývá nic jiného, než před šikovným hráčem smeknout. Dle GHAddicta se jedná o historicky nejvyšší rychlost, na kterou byla při obtížnosti expert Through the Fire and the Flames zahrána.

Rytmický titul Guitar Hero III: Legends of Rock vyšel v roce 2007 a fanoušky bývá dodnes považován za jeden z nejlepších dílů značky. Poslední pokračování Guitar Hero s podtitulem Live vyšlo v roce 2015, podobného úspěchu ale nedosáhlo a v dnešní době ani nenabízí podporu mechanismu GHTV, který obohacoval nepříliš obsáhlou základní knihovnu skladeb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama