PlatinumGames mají pro letošek velké plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlatinumGames mají pro letošek velké plány

PlatinumGames mají pro letošek velké plány

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 1. 2020 08:49 3
Reklama

V PlatinumGames je stále co na práci. Japonské studio rozhodně nezahálí, běžně tvoří hned několik projektů zároveň. Ani v letošním roce si jeho zaměstnanci zřejmě neodpočinou. Prezident společnosti Keniči Sato totiž v rozhovoru pro server Inside Games prozradil, že je čekají velké věci.

Sato se zmínil, že se zkraje letošního roku chystají pochlubit se zásadními novinkami. Následující týdny a měsíce dle jeho slov započnou novou etapu v historii PlatinumGames. Zároveň také dodal, že letos hodlají jet na plný plyn.

Studio stále pracuje na hře Bayonetta 3. Na vývoj dohlíží Hideki Kamija. Koncem prosince opět prohlásil, že je vše na dobré cestě a vše pokračuje podle plánu. Hra však byla oznámena už v roce 2017. Ani dva roky poté ještě studio nenašlo odvahu ukázat jí veřejnosti.

Nesmíme zapomínat ani na dvě nové značky, na nichž se v PlatinumGames pracuje. Právě zde zřejmě půjde o velkou změnu oproti dosavadnímu fungování studia. Obě IP by totiž měly zůstat v jeho vlastnictví, což je zřejmě velkou motivací do budoucna. Práva na značky Bayonetta a Vanquish vlastní Sega, Nintendu zase patří Astral Chain a The Wonderful 101. V PlatinumGames by si zároveň chtěli chystané hry sami vydat.

Vzpomenout můžeme také na prohlášení z května roku 2019, kdy se mluvilo o nových pracovních postupech v rámci vývoje her, které zahrnují především změny v jejich designu. Jako první by je měla okusit právě třetí Bayonetta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama