Na Switchi vyjde i Stranger’s Wrath
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switchi vyjde i Stranger’s Wrath

Na Switchi vyjde i Stranger’s Wrath

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 12. 2019 12:15 6
Reklama

Zatím poslední hotové pokračování kultovní ságy ze světa Oddworld vyšlo exkluzivně na původní Xbox už před 15 lety, některým platformám bylo ale dosud zapovězeno. Po vyleštěném vydání na PC v roce 2010 a o rok později i na PlayStation 3 se kruh na nějakou dobu uzavřel, v současnosti se ale lovec odměn Stranger vrátí v kapesní podobě. Míří na Nintendo Switch.

A je to mírně pikantní spolupráce, autor světa Oddworld Lorne Lanning se totiž před léty poměrně nevybíravě vyjádřil k ohlášení hybridní konzole. Dle webu Nintendolife.com označoval Switch za předem prohraný projekt, který bude mít stejný (ne)úspěch jako tehdejší fiasko WiiU. Navíc Nintendo obviňoval z toho, že na svých konzolích dokáže z hlediska her vydělat jen samo sobě a třetím stranám se spolupráce s japonskou firmou nevyplatí. Také se mu nelíbil nedostatečný výkon konzole. 

Za svá slova se nicméně později omluvil a označil je za “velmi špatně vybraná”, přičemž označil zesnulého prezidenta Nintenda Satoru Iwata za člověka, kterého si v rámci průmyslu váží nadevše.

Na Switchi se Stranger’s Wrath dočká přepracovaného ovládání a střílení pomocí gyroskopu. V evropském online obchodě Switch vyjde předobjednávka na příjemných 23,99 eur (v přepočtu zhruba 600 českých korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama