Od vydání Arkham City uplynulo již osm let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Od vydání Arkham City uplynulo již osm let

Od vydání Arkham City uplynulo již osm let

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 10. 2019 09:31 7
Reklama

Minulý týden jsme vzpomínali na druhé Uncharted, od jehož vydání uplynulo v těchto dnech deset let. Dnes se naladíme na podobnou vlnu, jen se tentokrát vrátíme zpět do roku 2011, kdy vyšel druhý díl batmaní série Arkham s názvem Arkham City.

Videoherní restart netopýřího muže jsme viděli již o dva roky dříve, kdy vyšlo mnohými oceňované Arkham Asylum. Avšak až právě sequel dotáhl většinu herních mechanismů takřka k dokonalosti, ostatně průměrné hodnocení na serveru Metacritic se drží okolo 95 bodů ze sta, i v naší dobové recenzi si Bruce Wayne odnesl maximálně kladný verdikt. Později jsme se ještě dočkali odbočky Arkham Origins, a hlavně velkého uzavření celé trilogie (případně tetralogie) v podobě Arkham Knight. Ale jelikož právě v pátek uplynulo již zmíněných osm let od vydání Arkham City, vývojáři ze studia Rocksteady, kteří se krom Origins o sérii starali, na Twitteru fanouškům připomněli, že titul slaví své další narozeniny.

Ten později dostal verzi pro Nintendo Wii U, taktéž je možné si ho v remasterované podobě zahrát i na aktuální generaci konzolí. A jaké vzpomínky na Arkham City máte vy? Je pro vás nejlepší hrou z celé série tak jako pro nás? Podělte se svými vzpomínkami v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama