Americkou revoluci zažehneme již zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Americkou revoluci zažehneme již zítra

Americkou revoluci zažehneme již zítra

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 3. 2019 10:58 10
Reklama

Assassin’s Creed z období americké války o nezávislost to u fanoušků schytával ze všech stran, po obecně oblíbené trilogii z renesanční Itálie vydal Ubisoft v roce 2012 díl, který již tolik popularity nezískal. Tak či tak, ti, kteří touží po návratu na americké východní pobřeží v druhé polovině 18. století, k tomu již zítra dostanou ideální šanci.

Majitelé PS4, Xboxu One i PC (na vlastníky Switche se dostane až v průběhu května), si budou moci zakoupit remasterovanou verzi Assassin’s Creed 3, která slibuje krom vylepšené technické stránky i změny v samotné hratelnosti. Ty se dotknou stealth mechanismů či fungování ekonomiky. Aby nás Ubisoft dokázal nalákat na dobrodružství, během kterého mj. potkáme spoustu historických postav jako Benjamin Franklin, George Washington nebo Thomas Jefferson, vydal zbrusu nový gameplay trailer, jenž se soustředí na všechny podstatné novinky:

Krom třetího dílu se vylepšené podoby dočká i odbočka Liberation, jenž původně vyšla pro PS Vita. V ní se poprvé ujmeme role ženské hrdinky Aveline de Grandpré, která na jihu nově se rodících se Spojených států amerických bojuje za práva otroků. Krom tohoto spin-offu se můžeme těšit i na veškerá DLC k trojce, my konkrétně vyhlížíme to, kde si George Washington postaví uprostřed New Yorku obrovskou pyramidu. Všechen tento obsah bude zdarma dostupný pro majitelé season passu k AC Odyssey, pro ostatní zájemce půjde minimálně díl o boji 13 kolonií proti britské nadvládě zakoupit samostatně.

My osobně se nemůžeme dočkat, až se do příběhu Connora znovu pustíme, jedná se o jeden z našich nejoblíbenějších dílů v rámci celé dlouholeté série, zejména kvůli pocitu, že hráč opravdu ovlivňuje směřování dějin. Navíc nás již v roce 2012 bavily námořní bitvy, které posléze tvořily značnou část hratelnost karibského dílu Black Flag. A co vy, plánujete remaster Assassin’s Creed 3 vyzkoušet? Pochlubte se v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama