Assassin's Creed 3 prý míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed 3 prý míří na Switch

Assassin's Creed 3 prý míří na Switch

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 1. 2019 10:51 3
Reklama

Máte doma nejnovější konzoli od Nintenda a zároveň jste fanoušky masivní série Assassin’s Creed? To si pak asi říkáte, že máte docela smůlu, protože na Switchi žádná hra této značky nevyšla. Tedy pokud nežijete v Japonsku, protože tam byste si mohli streamovat poslední díl Assassin’s Creed: Odyssey skrze cloud. Je ale jasné, že většina našich čtenářů v Japonsku nežije, takže co teď?

Odpovědí by mohl být únik, který naznačuje, že by se Assassin’s Creed 3 mohl objevit na Nintendu Switch. Tentokrát v tom dokonce mají prsty Češi, protože obchod Herní svět má na svých stránkách zmínku o Assassin’s Creed: Liberation Collection, kterou nabízí na Switch za 34 euro. Kolekce by měla obsahovat Assassin’s Creed 3 a Assassin’s Creed 3: Liberation a podle serveru vychází 15. února letošního roku.

Je nutné dodat, že remastery jak Assassin’s Creed 3, tak Liberation, byly oznámeny v rámci Season Passu Assasins Creed: Odyssey už minulý rok a měli by vyjít na PlayStation 4 a Xbox One někdy letos v březnu. Jestli se nakonec Assassin’s Creed přeci jen podívá na Nintendo Switch si budeme muset ještě počkat, každopádně nikdo z Ubisoftu se k situaci zatím nevyjádřil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama