Detaily o remasteru Assassin's Creed III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o remasteru Assassin's Creed III

Detaily o remasteru Assassin's Creed III

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 10. 2018 09:32 13
Reklama

Většina fanoušků série Assassin’s Creed se v těchto dnech potuluje po starověkém Řecku, kde prožívá svou odyseu. Nicméně v rámci dnešní novinky se vrátíme o šest let zpět, tedy do dob, kdy vycházel první severoamerický díl. Ubisoft před několika týdny totiž oznámil, že v rámci season passu k Odyssey se dočkáme remasteru Assassin’s Creed 3, přičemž právě dnes jsme se dozvěděli první detaily o této předělávce.

Nedávno jsme vám přinesli recenzi season passu k Far Cry 5, který mimo jiné nabídl i remaster Far Cry 3. Jak se můžete sami přesvědčit, technická stránka nebyla přednostní tzv. Classic Edition této FPS. Nyní se zdá, že v případě předělávky Assasin’s Creed 3 si Ubisoft dá přeci jen více záležet. Je potvrzeno, že remasterovaný titul se dočká vylepšených textur, lepšího nasvícení či předělaných modelů postav.

Dále se můžeme těšit na davy, které by nyní měly čítat daleko více osob i vylepšeného okolního prostředí. Rozlišení remasteru bude na základních modelech konzolí 1080p, na těch vylepšených se hráči dočkají možného upscalu až na 4K. Krom těchto technických záležitostí se vývojáři podívají i na samotnou hratelnost, která by se také měla dočkat drobných vylepšení. Za samozřejmost považujeme i fakt, že součástí budou i všechna vydaná DLC. Vylepšené verze se v rámci season passu dočká i odbočka Liberation, avšak Ubisoft se primárně zaměřuje na vylepšení dílu, kde hlavní roli patří Ratonhnhak… tedy Connorovi.

Co na vylepšenou verzi říkáte vy, uvažujete o koupi season passu k Odyssey jen kvůli remasteru AC III? Jak se zpětně na tento díl díváte? Byť je mi jasné, že budu v názorové menšině, osobně ho považuji jako za jeden z těch vůbec nejpovedenějších, hlavně kvůli historickému prostředí a pocitu, že hráč opravdu mění dějiny. Na vaše názory se budeme těšit v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama