Activision zkoumá možnosti cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision zkoumá možnosti cross-play

Activision zkoumá možnosti cross-play

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

28. 9. 2018 11:55
Reklama

Cross-play, tedy možnost hrát multiplayerové tituly s hráči na jiné platformě, se stal velkým fenoménem tohoto léta. Teď, když už i Sony změnila svůj odmítavý postoj, je řada na vývojářích. Jak je na implementaci této funkce připraven Activision?

Mluvčí společnosti prozradil, že ačkoliv zatím nic není pevně dáno, možnosti cross-playe jsou bedlivě zkoumány. „Máme skvělé zkušenosti s cross-playem u Hearthstone a ověřili jsme si, jak důležitá funkce to pro naši komunitu je. Jak nás, tak i zástupce jednotlivých platforem však čeká spousta práce, abychom zjistili, zdali můžeme cross-play integrovat i do našich ostatních her. Budeme bedlivě sledovat následující testy a posléze zanalyzujeme, jaký dopad by integrace měla na naše hráče a tituly.“

Activision, jak je známo, disponuje spoustou primárně online titulů, které by si cross-play funkci rozhodně zasloužily – stačí jmenovat kupříkladu Destiny 2, Overwatch nebo nové Call of Duty: Black Ops 4. V budoucích měsících tak uvidíme, jaký postoj tento gigant nakonec zaujme, a zdali bychom se mohli dočkat nejen zpětné integrace do starších titulů, ale i cross-playe u her nových.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama