FIFA 19 věnuje speciální péči LA Lize
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 19 věnuje speciální péči LA Lize

FIFA 19 věnuje speciální péči LA Lize

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 8. 2018 07:00 2
Reklama

V ročníku 2015 se nejpopulárnější fotbalová série FIFA ve velkém zaměřila na anglickou Premier League, díky čemuž se ve hře objevilo všech 20 licencovaných stadionů. Podobná situace teď čeká španělskou LA Ligu, kde však bude jedna podstatná licence chybět.

Chybějícím stadionem nebude žádný jiný než věhlasný Camp Nou, na kterém své domácí zápasy hraje katalánská Barcelona. Není to samozřejmě tak, že by EA Sports chtěli zrovna tento stadion svým hráčům upřít, exkluzivní licenci na Camp Nou však od roku 2016 vlastní konkurenční série Pro Evolution Soccer, se kterou tehdy Barcelona podepsala tříletou smlouvu.  

FIFA 19 pak samozřejmě obsáhne i oficiální grafiku španělské ligy, která se objevila už v minulém díle. Předchůdce při launchi obsahoval celkem 79 stadionů, přičemž 50 z nich bylo licencovaných, a dalších 12 přibylo v bezplatném updatu k Mistrovství světa 2018. FIFA 19 tedy v kombinaci se šestnácti novými španělskými svatostánky obsáhne více než 100 stadionů, což je poměrně úctyhodné číslo.

FIFA 19, která kromě zmíněných stadionů přidá i více než 200 nových skenů obličejů hráčů, vyjde 25. září na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru si můžete předobjednat na Xzone, kde k ní zdarma obdržíte tričko a ruksak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama