Toto jsou opravdu prosincové PS Plus hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou opravdu prosincové PS Plus hry

Toto jsou opravdu prosincové PS Plus hry

David Plecháček

David Plecháček

29. 11. 2017 16:45 19
Reklama

Poslední středa v měsíci, dělí nás několik hodin do oficiálního oznámení her zdarma v rámci předplatného PlayStation Plus. My vám trochu to čekání zkrátíme – řekneme si část her už teď. Informace sice není oficiální, ale víte, jak to bývá. Na každém šprochu...

AKTUALIZACE

… je pravdy trochu. Opravdu. I když chápeme, že někteří by byli raději, kdyby Darksiders II Deathinitive Edition a Kung-Fu Panda: Showdown of Legendary Legends pravdou nebyly. Předem známé hry z PS4 doplnila dvojice her Xblaze Lost: Memories a Syberia Collection pro PlayStation 3 a Wanted Corp a Forma 8 pro přenosnou Vitu, přičemž poslední jmenovaná hra je hratelná i na PS4. Dárkem zůstává zábavné That's You pro službu Playlink, aktivovat si taktéž můžete Until Dawn: Rush of Blood speciálně pro PlayStation VR.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

… by někteří chtěli, aby nebylo pravdy ani trochu. Listopadové Worms a Bound nebylo pro každého, a ani vánoční nadělení není nijak bohaté a pod stromečkem s ním mnoho parády člověk neudělá. Na druhou stranu Darksiders II v deathinitivní edici není vyloženě špatnou volbou, pokud zrovna druhý díl nevlastníte. Druhou hru z nabídky pro PlayStation 4 ale podle našeho odhadu nevlastní snad vůbec nikdo – nebo jste snad hrdými majiteli bojovky á la Smash Bros. Kung-Fu Panda: Showdown of Legendary Legends?

Leak nepřichází s informacemi o hrách pro starší PS3 ani pro kapesní Vitu. Na druhou stranu vypadá fotografie věrohodně, takže věříme, že tentokrát trochu té pravdy v sobě přeci jen ukrývá. Pokud ano, byli byste spokojení s tím, co Sony nabízí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama