Nintendo vysvětluje podporu ovladače z GC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo vysvětluje podporu ovladače z GC

Nintendo vysvětluje podporu ovladače z GC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2017 12:20 1
Reklama

Nedávná zpráva o nečekaném přidání podpory ovladače z GameCube pro Nintendo Switch byla velkým překvapením pro řadu hráčů, nově se však dozvídáme také o tom, že tento prvek nakonec nebyl překvapením pouze pro ně.

Z prohlášení šéfa amerického Nintenda se totiž aktuálně dozvídáme o tom, že je to ve finále samotným překvapením i pro samotné tvůrce konzole. Dle Reggie Fils-Aimeho se jedná o neočekávaný vedlejší produkt doprovázející přidání podpory ovladačů ostatních výrobců.

Ovladač tedy nemá ani zřejmě dedikované použití a stejně tak se tímto ani nepotvrzují spekulace o chystaném brzkém oznámení virtuální konzole přinášející ty nejznámější retro pecky, nicméně i tak se jedná o zajímavé překvapení a zjevně o něco, co řada hráčů s potěchou přijala jako příjemný bonus, který však nemusí být tím jediným.

Reggie Fils-Aime totiž v rozhovoru pro server Kotaku rovněž slíbil i to, že Nintendo na Switch v brzké době spustí i takzvané VOD sužby, tedy video-on-demand, kam kupříkladu spadá už i u nás relativně známý Netflix. Přesná data vydání aplikací třetích stran však nezávisí na Nintendu, ale na zprostředkovatelích daných služeb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama