Nintendo navyšuje výrobu Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo navyšuje výrobu Switche

Nintendo navyšuje výrobu Switche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 10. 2017 07:25 1
Reklama

Tak akorát včas před nadcházejícím náporem v podobě pomalu ale jistě se blížící vánoční sezóny japonské Nintendo avizuje, že navyšuje výrobní kapacity svých linek a do obchodů díky tomu zamíří podstatně větší množství konzolí Nintendo Switch.

To v praxi znamená, že se celosvětově nově vyrobí hned dva miliony kusů této konzole a celkově to pro tento rok znamená až dvacet milionů vyrobených a na trh vyexpedovaných konzolí.

Současná zpráva je přitom potěšující zejména pro asijský trh, neboť v domovském Japonsku panuje akutní nedostatek konzolí a stejně tak v Tchaj-wanu údajně bude možné konzoli pořídit nejdříve až ke konci tohoto roku.

Příští rok by se navíc výroba mohla ještě navýšit, neboť po novém roce Nintendo zamíří rovněž i do Číny, která rovněž poskytuje značný potenciál a která teprve před pár lety zrušila zákaz prodejů podobných dedikovaných herních zařízení. Od té doby tamní trh ohromným tempem roste a vycítilo to právě i Nintendo, které oznámilo spojení s významným čínským vydavatelem Tencent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama