Agentura naznačuje novou HD edici Okami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agentura naznačuje novou HD edici Okami

Agentura naznačuje novou HD edici Okami

David Plecháček

David Plecháček

8. 9. 2017 14:45 12
Reklama

Pamatujete na Okami? Pravděpodobně ano. Překrásná akční adventurna RPG od Clover Studia vydávaná Capcomem vyšla už v roce 2006, byť u nás na starém kontinentu až o rok později a i přes konec vývojářského studia o další rok později i na Wii. Následně se dočkala i HD verze. Chtěli byste to samé ještě jednou?

Neříkejte dvakrát. Vaše přání se vám totiž může velice snadno splnit. Neustále se totiž spekuluje nad tím, jestli nevyjde nějaká další verze pro současnou generaci konzolí. Nejčastěji se mluví o portu HD edice z PlayStationu 3. Podle korejské ratingové agentury ale zmiňovaný port, ať bude jakýkoliv, vyjde na PlayStationu 4, Xboxu One a také na PC.

Otázkou samozřejmě zůstává, jestli Capcom chystá opravdu pouhý port, nebo jestli se nepustil spíše do remasteru. Ten by byl samozřejmě ještě o kus lákavější. O technické grafické stránce ale akčně-adventurní RPG nikdy nebylo. Jeho nejsilnější stránkou je stylizace a výtvarné pojetí, které je jedinečné.

Podle jiných zpráv se zdá, že Okami HD by mohlo vyjít v prosinci. Jestli se tak stane, a jestli vyjma PlayStationu zamíří i na jiné platformy, ukáže jen čas. Také se ale může jednat o planý poplach, ze kterého nakonec nic nebude. Nebylo by to poprvé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama