V červenci dorazí hra k filmu Auta 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V červenci dorazí hra k filmu Auta 3

V červenci dorazí hra k filmu Auta 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 5. 2017 11:29
Reklama

S varováním tak akorát před kresleným násilím se na prakticky všechny aktuální konzole v létě podívá doprovodná hra k filmu Auta 3, který do našich kin dorazí 15. června. Fanoušci tohoto univerza z dílen Pixaru se však budou moci z doprovodné hry na konzolích těšit až o měsíc později, 14. července.

Tým Avalanche Software (o kterém jsme v souvislosti s tímto titulem informovali počátkem tohoto roku) se tím navrátí o necelé dvě dekády nazpět, kdy byly hry doprovázející velké celovečerní snímky zcela běžné. S rozmachem nového milénia však tento trend upadl a tituly s filmovou licencí jsou dnes již spíše raritou.

A jednou takovou bude právě i třetí díl Aut, který se navíc objeví jak na klasickém dnešním výběru konzolí, jež se skládá z Xbox One a z PlayStationu 4, tak i z předešlých generací. K tomu navíc hra dorazí i na Switch a na jinými dávno opomenuté Wii U.

Tam všude každopádně hra nabídne více než dvacet vozidel inspirovaných filmovou předlohou (Blesk McQueen tedy rozhodně chybět nebude) a řádit bude možné rovněž ve více než dvaceti více či méně známých lokacích. Oficiální web hry i níže přiložený trailer pak odhaluje nabízené kompetitivní režimy i celkovou grafickou stránku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama