Bayonetta 3 by mohla být skutečností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bayonetta 3 by mohla být skutečností

Bayonetta 3 by mohla být skutečností

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 5. 2017 13:48 2
Reklama

PlatinumGames o sobě v poslední době dávají celkem často vědět a po dnešní pozitivní zprávě o počtu vyexpedovaných kopiíNieru tu máme další slibnou zprávu. Ta se tentokrát týká možného pokračování Bayonetty, o kterém jsme ostatně již stihli spekulovat minulý červen.

Tvůrci zjevně v poslední době chytají druhý dech – Nieru se očividně daří, PC port prvního dílu Bayonetty i Vanquish je skutečností a vedle toho rovněž vývojáři chystají i jednu zcela novou IP, ani na ty již zajeté značky se však zcela očividně nezapomíná.

To má údajně v současnosti podobu tu, že se v týmu zamýšlejí nad možnou tváří případného dalšího pokračování. To tedy zároveň pochopitelně značí i to, že pokud tedy nakonec k rozhodnutí hru vyvinout dojde, tak před sebou budou mít tvůrci ještě hodně dlouhou cestu a rozhodně se nedá mluvit o případném brzkém datu vydání.

Ať už to každopádně dopadne jakkoli, tak jen pro úplnost dodáme, že současné informace vyplývají z rozhovoru producenta série Atsuši Inaby, který se v rámci akce BitSummit svěřil magazínu Source Gaming. Na tomto webu se mimo jiné můžeme dočíst i to, kterak Inaba dokonce vyjadřuje vůli a chuť na případném pokračování pracovat. Jestli tomu tak ale ve skutečnosti nakonec bude, to ukáže až čas. Nadějně však takové prohlášení rozhodně zní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama