Nintendo poodhalilo akční titul Arms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo poodhalilo akční titul Arms

Nintendo poodhalilo akční titul Arms

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 5. 2017 07:21
Reklama

Noční Ninendo Direct odhalil novinky týkající ze zejména kompetitivní akce jménem Arms. A pravděpodobně tou nejdůležitější informací pro nás je plánovaný betatest hry, který bude zcela otevřený a který bude probíhat minimálně hned ve dvou víkendech.

Ten první se bude konat již od 27. května do 28. května a bude všem hráčům na Switchi přístupný přes elektronický obchod konzole. Druhá fáze odstartuje o pár dní později a potrvá od 3. do 4. června s tím, že opět se bude opět jednat (tedy jako v případě Splatoon 2) o testování rozdělené do několika málo cyklů:

Sobota 27. května: 14:00 – 15:00, 20:00 – 21:00
Neděle 28. května: 02:00 – 03:00, 14:00, 20:00 – 21:00
Sobota 3. června: 14:00 – 15:00, 20:00 – 21:00
Neděle 4: června: 02:00 – 03:00, 14:00, 20:00 – 21:00

K tomu Nintendo oznámilo přítomnost singleplayerového režimu jménem Grand Prix a odhalilo trojici nových postav (Kid Cobra, Byte & Barq a Twintelle) s tím, že nové postavy a aktualizace budou do hry v pravidelných intervalech dodávány i po jejím vydání. Základní hra jich nabídne deset a každá z nich slibuje být svými vlastnostmi unikátem.

Nintendo poodhalilo akční titul Arms
i Zdroj: Hrej.cz

Co se dalších odhalených informací týče, tak dle těch Arms nabídne až tucty různých paží, z nichž každá nabízí odlišné vlastnosti a kombinovat samozřejmě půjde odlišné typy pro pravý i levý hák. K tomu ještě postavy a jejich paže nabídnou útoky rozdělené do sedmi odlišných atributů. Mezi ty patří oheň, led, elektřina, vítr, omráčení, exploze a oslepení. Každá z paží navíc nabídne odlišnou váhu, a i to je ve finále zapotřebí sledovat. V neposlední řadě půjde vybrané ruce také vylepšovat za body získané v samotných bitvách.

Za další tvůrci odhalili multiplayerový režim versus, který se nadále dělí na režimy klasických bitev všech proti všem, týmové potyčky, volejbal s bombou namísto tradičního (a z pohledu hry poněkud nudného) balónu, vhazování nepřátel do sítě, střelba na cíl vyžadující patřičnou preciznost a testovací režim určený pro trénink. V neposlední řadě nesmí chybět také lokální multiplayer, který dokáže propojit až deset konzolí naráz s tím, že na každé mohou zápasit dva hráči najednou.

Málo toho zkrátka zřejmě není a Arms má na Switchi zjevně potenciál oslovit velké množství soutěživě založených hráčů. Hru si samozřejmě můžete předobjednat na Xzone a vedle plánovaného testování hry si určitě nenechte ujít ani samotné přiložené video, ve kterém tyto a další novinky můžete vidět pěkně v praxi a v pohybu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama