GAME naznačuje březnové vydání Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GAME naznačuje březnové vydání Zeldy

GAME naznačuje březnové vydání Zeldy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 1. 2017 13:32
Reklama

Začátkem roku se redaktoři Eurogameru pustili do spekulací, že očekávaná The Legend of Zelda: Breath of the Wild nakonec vyjde v březnu souběžně s launchem konzole Nintendo Switch.

Zdroje magazínu hovořily zejména o nutnosti podpořit zahájení prodeje nové konzole významným titulem, což samozřejmě dává smysl, ale zatím nedošlo k oficiálnímu potvrzení. To je na pořadu až zítra v našich ranních hodinách, už dopředu ale spekulace podporuje řetězec GAME.

Nabízí totiž předobjednávky hry a na krabičce v regálu jednoho z obchodů je jasně napsáno – OUT March 2017. Fotku krabičky pořídil uživatel z diskuzního portálu NeoGAF, kde se úlovkem vzápětí pochlubil. Je tedy skutečně pravděpodobné, že si v Nintendu uvědomili nastalou situaci a rozhodli se za každou cenu jednat ve prospěch úspěšného launche.

Stále ještě se ale můžeme dočkat upravení data vydání pro Evropu, kde by se mělo automaticky počítat s více jazykovými verzemi, a to by mohl být kámen úrazu. Proto by zatím fandové Zeldy a Nintenda obecně neměli bouchat šampaňským a vyčkávat. Očekávanou prezentaci Nintenda samozřejmě budeme pečlivě sledovat a hned v ranních hodinách vám přineseme očekávaný informační servis.

GAME naznačuje březnové vydání Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama