České RPG Dex dorazilo už i na Vitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka České RPG Dex dorazilo už i na Vitu

České RPG Dex dorazilo už i na Vitu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 12. 2016 12:36 4
Reklama

Early access verze českého kyberpunkového RPG Dex vyšla již v roce 2014, rok poté vyšla i plná verze a na konzole (Xbox One a PS4) hra zavítala až letos v létě. Tím však výčet platforem stále nekončí, neboť Dex se nově objevil i na kapesní Vitě.

Nezainteresovaným by se mohlo sice zdát, že tento handheld již málokdo podporuje, nové (byť mnohdy recyklované) tituly však stále vychází a stále tak je i co hrát. Dex je toho živoucím důkazem. Vyloženě potěšit by pak hráče mohlo to, že hra podporuje cross-buy, takže vlastnictví PS4 verze hry tedy hráče opravňuje k možnosti bezplatného stažení hry i do Vity.

Na tu je hra k mání na PSN již od 20. prosince, a to za cenu lehce přesahující 500 korun. Za méně než polovinu pak můžete na Xzone pořizovat PC verzi. Připomínat pak jistě nemusíme ten fakt , že toto sidescrolling RPG pochází z českých luhů a hájů. O kvalitách hry se pak můžete přesvědčit v naší recenzi, ve níž jsme psali o zajímavém pojetí kombinujícím otevřenou hratelnost s prvky stealth, diplomacie a pochopitelně také akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama