Veselé Vánoce s novými záběry ze Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Veselé Vánoce s novými záběry ze Zeldy

Veselé Vánoce s novými záběry ze Zeldy

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 12. 2016 09:19
Reklama

Vánoce se kvapem blíží a již pomalu nastal čas rozesílání přáníček. Jedno si pro své fanoušky připravilo i Nintendo a dalo mu podobu krátkého videa. Navíc se japonská společnost rozhodla spojit příjemné s užitečným a do přáníčka propašovala nové záběry z chystané Zeldy.

Příští rok bude pro Nintendo skutečně velice důležitý. Příchod nové konzole na trh je očekáván se zatajeným dechem a my se již nemůžeme dočkat ledna, kdy se snad konečně dozvíme něco víc a nebudeme si muset dělat obrázek jen ze zpráv od anonymních zdrojů. Ty ostatně mnohdy nejsou moc pozitivní, například včera jsme se dozvěděli o pravděpodobném využívání starší technologie Maxwell Tegra, kvůli němuž by hybridní Switch měl mít nakonec menší výkon než tři roky starý Xbox One.

Víme také, že by se na Switchi měly objevit hry od Bethesdy, není ale jisté, v jaké podobě to bude. V uplynulých dnech se viceprezident Bethesda Softworks Pete Hines v rozhovoru pro server Finder.au dotkl i problematiky chystané konzole. Na otázku, zda bude Switch dost výkonný i pro připravovanou hru Prey, která by měla vyjít v příštím roce, nemá Hines jednoznačnou odpověď. O celé věci se prý momentálně vedou diskuze, ale zatím není nic uzavřeno.

Fanouškům Zeldy také mohla v uplynulých dnech zvednout tlak nepotvrzená zpráva o tom, že došlo ke zrušení Wii U verze hry z důvodu technických potíží. Tato informace, pocházející z neznámého japonského blogu, se objevila na diskuzním serveru NeoGAF. Ztrácí ovšem na důvěryhodnosti nepravdivým tvrzením, že všechny velké internetové obchody typu Amazon či GameStop zrušily předobjednávky pro Wii U verzi Breath of The Wild. Ta je na všech těchto kanálech stále dostupná, můžete tedy, alespoň prozatím, zůstat v klidu.

Všechny záležitosti kolem Switche se ale týkají až příštího roku. Pro letošek už pro nás Nintendo má jen ono na začátku zmiňované přáníčko. Užijte si tedy necelou minutu záběrů na Linka, kterak sjíždí zasněžený svah na svém štítu. Nové Zeldy bychom se měli konečně dočkat v příštím roce, zatím ovšem není jasné, kdy přesně to bude. Start prodejů Switche hra zřejmě nestíhá, nejpravděpodobnějším termínem je momentálně začátek léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama