Bully dnes vychází na Androidu a iOS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bully dnes vychází na Androidu a iOS

Bully dnes vychází na Androidu a iOS

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 12. 2016 12:02 2
Reklama

Nechce se to na první pohled zdát, ale hra Bully od vývojářů z Rockstaru letos slaví 10 let od svého vydání. Už začátkem roku se na PS4 objevil ne zrovna vydařený port, aby se hra mohla v těchto dnech podívat i na mobilní zařízení.

S cenou nastavenou na 200 Kč dostanete speciální výroční edici, která nabízí veškerý obsah, který kdy pro hru vyšel a vylepšenou grafiku. Ať už se to týká rozlišení, textur či systému osvětlení, vše by mělo připomínat nejpokročilejší verzi, kterou je Scholarship Edition na Steamu. Samozřejmostí pak je přepracované ovládání, aby bylo možné Bully ovládat i na dotekovém displeji.

O přípravu portu se postarali vývojáři ze studia War Drum, kteří se podepsali už pod mobilní verze GTA: Chinatown Wars, GTA 3, GTA: San Andreas a Max Payne. V tomto ohledu tedy mají poměrně dost zkušeností a myslí i na hráče v tom ohledu, že jim umožňují ukládat rozehranou hru z mobilních zařízení do Rockstar Social Club a volně tak navázat ve hraní třeba na počítači, po příchodu z terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama