Nový trailer a záběry z hraní chystané Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer a záběry z hraní chystané Zeldy

Nový trailer a záběry z hraní chystané Zeldy

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 12. 2016 08:22
Reklama

Ani chystaný nový přírůstek do třicet let běžící série The Legend of Zelda samozřejmě nemohl na The Game Awards 2016 chybět. Dlouholetý vývoj se snad už konečně chýlí ke konci a v noci jsme se dočkali hned dvou nových videí.

To první je klasickým trailerem a nese název Life in the Ruins. V minutě a půl nám ukáže rozličné krásy světa, do nějž se s Linkem podíváme. Za doprovodu klavírní skladby tak můžeme obdivovat půvabnou přírodu, malé osady na úpatí hor, místní faunu, ale i celou řadu nepřátel, zajímavá létající plavidla a hlavně skvostnou barevnou paletu a výtvarný styl, který vám při troše štěstí umožní zapomenout na to, že z technického hlediska není nová Zelda žádným moderním výstřelkem.

Druhé video pak představil přímo během ceremoniálu prezident americké pobočky Nintenda Reggie Fils-Aimé. Tentokrát už se jedná o záběry přímo z hraní, které pro nás připravil tvůrce hry Ejdži Aonuma spolu s týmem Treehouse, který se v Nintendu stará o lokalizaci hry. Bohužel, jak už jsme řekli při našem přenosu celé akce, styl, který Nintendo volí pro prezentaci hratelnosti Zeldy, hře z našeho pohledu spíše škodí.

Přestože je gameplay video jen necelé čtyři minuty dlouhé, působí zbytečně nahodile, jako by nemělo ucelenou koncepci. Při jeho sledování jsme si vzpomněli na letoší E3, kde měla prezentace Zeldy tentýž problém. V záběrech uvidíte systém inventáře, další souboje a využívání bomb. Je také zřejmé, že se Link bude tentokrát převlékat do nového vybavení, což se projeví na jeho vzhledu. Z videa je také patrné, že o různé druhy zbraní nebude nouze. Obě videa můžete sami posoudit pod článkem.

Je dobré upozornit, že záběry z hraní stále pocházejí z Nintenda Wii U. Jak bude hra vypadat na Switchi je tedy stále záhadou. Zelda by měla vyjít v průběhu příštího roku. Očekávané březnové datum vydání, které by korespondovalo se startem Switche, momentálně celá řada insiderů označuje za nepravděpodobné. Podle posledních informací by se Zelda mohla na pultech obchodů objevit nejdříve na počátku léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama