Další náznak letního vydání nové Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznak letního vydání nové Zeldy

Další náznak letního vydání nové Zeldy

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 11. 2016 12:01
Reklama

Už v minulém týdnu jsme vás informovali o tom, že dlouho očekávané pokračování série The Legend of Zelda s podtitulem Breath of the Wild se dost možná opozdí a nestihne start prodejů nové konzole Nintendo Switch. Insiderka Emily Rogers poukazuje na to, že s ohledem na časový rozvrh je mnohem pravděpodobnější, že se nová Zelda objeví na trhu až v létě. A nové zvěsti tuto teorii ještě více potvrzují.

Obchodní síť Target totiž umístila novou Zledu na svůj e-shop a jako datum vydání uvedla 13. červen příštího roku. Je běžné, že se v případě dosud oficiálně neoznámeného termínu využívá náhradní datum, to ale obvykle připadá buď na první, nebo na poslední den v měsíci. Kromě toho také 13. června začne příští ročník výstavy E3.

Hra byla původně oznámena v roce 2013 a měla vyjít již loni exkluzivně pro Wii U. Po četných odkladech se nakonec nová Zelda objeví i na Nintendu Switch a dlouhodobě jsme předpokládali, že půjde o launchový titul, který výrazně pomůže konzoli k úspěchu. V současné době se však v souvislosti s vydáním nové konzole spekuluje o řadě jiných her.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild má nabídnout obří otevřený svět, jaký série dosud nenabídla. S vývojem pomáhá například studio Monolith Soft, známé díky sáze Xenoblade Chronicles. Producent hry Ejdži Aonuma tvrdí, že cílem je přinést hráčům ultimátní a co nejkompletnější Zeldu, což je zároveň důvodem, proč se vývoj tolik protáhl. Výtvarný styl hry je inspirován akvarelem a krajinomalbou, aby zachytil rozlehlost otevřeného světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama