Minecraft Story Mode vyjde i v krabičkách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft Story Mode vyjde i v krabičkách

Minecraft Story Mode vyjde i v krabičkách

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 10. 2016 14:25
Reklama

Telltale Games, tvůrci řady epizodických adventur a dle některých zlých jazyků pouze interaktivních filmů, oznamují, že i epizodické vyprávění ze světa Minecraftu se dočká krabicového vydání. To se bude týkat konzolových verzí a PC edice her.

Do Ameriky kolekce dorazí 25. října, hráči v Evropě se pak balíku her dočkají 28. října s tím, že zatím vyjdou pouze verze pro Xbox 360, Xbox One, PC a PS4, hráči s PS3 se tohoto balíčku dočkají údajně až o něco málo později. Obsahem pak pochopitelně bude nejen původních pět epizod, ale i dodatečně vydaná trojice kapitol, jež na původní epizody přímo navazovaly a které byly původně prodávané zvlášť.

Poslední, osmá epizoda, přitom dorazila na trh teprve v září a uzavřela příběh o putování Jesseho a jeho party. Pokud jste tedy až dosud otáleli a chtěli jste s nákupem počkat na kompletní balík, tek teď zřejmě nastala ta pravá příležitost. U nás se každopádně můžete dočíst verdiktů k základním pěti dílům, tedy k The Order of the Stone, Assembly Required, The Last Place You Look, A Block and a Hard Place a Order Up! Přiložená galerie vám pak napoví, jak vlastně mají krabicové verze vypadat v reálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama