Videa z nové Zeldy ukazují plachtění a šípy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa z nové Zeldy ukazují plachtění a šípy

Videa z nové Zeldy ukazují plachtění a šípy

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 9. 2016 10:21
Reklama

Ačkoli má The Legend of Zelda: Breath of the Wild být launchovým titulem pro chystanou konzoli Nintendo NX, veškeré materiály o hře pocházejí ještě pořád z dosluhujícího Wii U. Nejinak je tomu i u nových videí, která ukazují plachtění na rogalu a různé druhy šípů.

Nintendo, podobně jako u minulých ukázek, prezentuje videa skrz Twitter. Obě je naleznete pod článkem a můžete sami posoudit, zda se vám stylizace líbí a jestli hra i na starší konzoli vypadá dobře. Podle nás rozhodně ano a výhledy do dálky, slibující v rámci série nevídaně rozsáhlý herní svět, jsou jednoznačně působivé.

V prvním videu jsou představeny čtyři druhy šípů – běžné, ohnivé, ledové a výbušné. Běžné asi nemá smysl více popisovat, ty ohnivé vám pomohou v pálení dřevěných staveb či rozmrazování ledových krust. Ledovým zas můžete z nepřátel nadělat zmrzlé sochy a ty následně rozbít na kousíčky mečem. No a explozivní šípy? Zřejmě vám samotným dojde, k čemu jsou právě ony dobré.

Klip s plachtěním je o něco zajímavější díky dvěma podstatným detailům. Link totiž zjevně může řádění na rogalu na okamžik přerušit, vytáhnout zbraň a následně se vrátit k plachtění, aniž by jej ohrozil pád do hlubiny. Neméně zajímavým prvkem je pak zapálení suché trávy, jejíž horký dým vám poté umožní při plachtění nabrat potřebnou výšku.

Nová Zelda bude mít rozhodně řadu zajímavých prvků, na které je možno se těšit. Obavu máme snad jen z podoby hry pro konzoli NX. Bude to skutečně handheld? Takto rozsáhlé RPG totiž na cestách opravdu hrát nechceme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama