Video představuje runy v nové Zeldě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video představuje runy v nové Zeldě

Video představuje runy v nové Zeldě

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 8. 2016 09:32 2
Reklama

Legend of Zelda: Breath of the Wild budí rozporuplné reakce i v rámci naší redakce. Zatímco Vojta ze své zkušenosti se hrou na E3 nebyl příliš nadšený, já jsem si předváděnou porci na Gamescomu docela užil. Tak či onak, ze hry jsme zatím viděli dost málo a rozhodně bychom rádi viděli více Linkových dovedností. A to se částečně plní v novém videu.

Krátký klip z hraní umístila evropská pobočka Nintenda na svůj Twitter. Video se věnuje využívání run a benefitům, které z toho hlavnímu hrdinovi plynou. Zajímavá je například schopnost vytváření obřích ledových pilířů, po kterých může Link šplhat a dostat se tak na nepřístupná místa. Jinou schopností je pak určitá telekineze, díky níž si můžete třeba z dálky přenést truhlu s pokladem až pod nos.

Zajímavě vypadá i schopnost, díky které link některý z předmětů na okamžik připoutá v čase, několika údery jej nabije potřebnou kinetickou energií a následně jej vypustí na nic netušící nepřátele. Výhodné to bude určitě zejména v případě výbušných sudů. Musím říct, že i přes relativně zastaralé technické zpracování na Wii U je hra z mého pohledu dost zábavná a pokud se chystanému zařízení NX podaří vylepšit její grafickou podobu, mohlo by se jednat o velice povedený launchový titul. Půjde také o první nový titul ze série Zelda na velkou konzoli po dlouhých pěti letech. Dosud posledním přírůstkem je totiž Skyward Sword pro původní Wii z roku 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama