LEGO Harry Potter prý vyjde na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LEGO Harry Potter prý vyjde na PS4

LEGO Harry Potter prý vyjde na PS4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 8. 2016 07:53 3
Reklama

Kostičkové dobrodružství chlapce, který přežil možná zamíří na PlayStation 4. Do brazilské ratingové databáze přibyla položka nesoucí název LEGO Harry Potter Collection. I přes to, že rychle zmizela, stačil ji pohotový uživatel Twitteru Felipe Mesquita zaznamenat a podělil se o ní s komunitou.

LEGO Harry Potter je už druhý nepotvrzený leak z ratingové databáze za poslední dva dny. Včera jsme psali o úniku Assassin’s Creed Ezio Collection z korejského serveru. I korejské leaky se obvykle rychle potvrdí, u brazilské databáze však můžeme mluvit o ještě vyšší úspěšnosti. Zatím se jedná pouze o verzi pro stroj od Sony. Zda se nového LEGO titulu dočkají i majitelé Xbox One můžeme jen spekulovat.

Z názvu lze předpokládat, že LEGO Harry Potter Collection nabídne kompilaci obou vydaných her. Ty vyšly pro předchozí generaci konzolí a PC v roce 2010, respektive 2011 a nabídly LEGO zpracování všech sedmi let Potterova studia v Bradavicích. V rámci tradice stavebnicových zpracování filmů šlo o ty povedenější kousky, rozhodně by se tedy na aktuální konzolové generaci nejednalo o nezajímavou nabídku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama