Nintendo chce nové IP od producenta Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo chce nové IP od producenta Zeldy

Nintendo chce nové IP od producenta Zeldy

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 7. 2016 12:32
Reklama

Máloco na nás na E3 zapůsobilo tak rozporuplným dojmem, jako právě The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Prakticky jediný titul, který Nintendo pro svou na úbytě umírající konzoli Wii U (a zároveň stále ještě tajemstvím opředený projekt NX) ukázalo sice nabídl několik působivých aspektů, jako celek ale hra působí nepříliš přesvědčivě. Není tady načase zkusit štěstí jinak?

Producent hry Eidži Aonouma na značce The Legend of Zelda pracuje skoro 20 let. Jako designér stál u zrodu kultovní Ocarina of Time v roce 1998 a od té doby je se sérií nerozlučně spjat. V rozhovoru pro magazín edge se japonský vývojář přiznal, že po něm Nintendo chce nové IP:

„V Nintendu mi říkají, ať vytvořím nové IP. Zároveň ale chtějí, abych nadále pracoval na sérii The Legend of Zelda. Nemůžu se o tom moc šířit, vlastně nevím, jestli mám dovoleno k tomu cokoli říct. Opravdu se mi ale líbí nápad na hru, ve které bych mohl žít jako zloděj. To je vše, co vám k tomu povím,“ řekl Aonouma.

Takové prohlášení je přeci jen až příliš konkrétní, aby na něm nebylo alespoň trochu pravdy. Pokud tedy veteránovi herního průmyslu ještě zbylo dost nápadů, aby vytvořil novou značku, kterou by bylo možno postavit na roveň například zmiňované Zeldě, hráči by na tom jedině vydělali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama