Plakát potvrdil bojovku Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plakát potvrdil bojovku Injustice 2

Plakát potvrdil bojovku Injustice 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 6. 2016 08:07 1
Reklama

O pokračování bojovky Injustice: Gods Among Us jsme psali už koncem května. Tehdy se poprvé objevily informace, že americký tým NetherRealm Studios, autoři posledních dvou dílů série Mortal Kombat, pracují na druhém dílu. Teď už o tom není pochyb.

Francouzský web Gameblog.fr v květnu tvrdil, že hra bude oznámená na E3 a vyjde příští rok v březnu pro PC, PS4 a Xbox One. Šéf studia Ed Boon, mimo jiné autor série Mortal Kombat, jen o pár dní později s humorem sobě vlastním lákal na Injustice 2 i na svém Twitteru a žertoval s odkazem na římskou číslovku II v profilu, že by klidně mohlo jít o Mortal Kombat 11. Jenže to stejně nikdo nebral moc vážně a nyní už není prostor k pochybám.

Na internetu se totiž objevil plakát na dvojku Injustice s logy Warner Bros. Games a NetherRealm a sloganem “Every Battle Defines You”. Oznámení pokračování povedené komiksové bojovky z roku 2013 je tak nepochybně na spadnutí. Obrázek se jako obvykle nejprve objevil na Twitteru a později jej v lepší kvalitě zveřejnil server Polygon. Plakát zachycuje souboj Batmana a Flashe a pochází podle dosavadních informací z obchodu GameStop, který jej bude jako bonus přidávat k předobjednávkám.

Ed Boon v reakci na únik na svém kanálu Twitteru řetězec GameStop “vyškrtl” ze seznamu pozvaných hostů na fiktivní party, čímž vlastně pravost informací potvrdil a celý únik legitimizoval.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama