Capcom má pracovat na Dead Rising 4
i Zdroj: Capcom Vancouver / Dead Rising 4 press kit
Novinka Capcom má pracovat na Dead Rising 4

Capcom má pracovat na Dead Rising 4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 6. 2016 11:26 1
Reklama

Podle insidera s přezdívkou Ekim Capcom Vancouver pracuje na pokračování série Dead Rising. Není si ovšem jistý, zda bude novinka představena už na E3, ani tím, jestli vyjde jen na Xbox One a PC, anebo zamíří i na PlayStation 4.

Jak připomíná server PlayStation Universe, studio Capcom Vancouver letos v lednu potvrdilo, že pracuje na nových hrách, které budou využívat technologii Unreal Engine 4 od Epic Games. A už tehdy se spekulovalo, že by mohl být ve vývoji nový Dead Rising. Vancouverský tým totiž nabíral nové lidi a sliboval, že díky novému enginu ukáže něco neuvěřitelného.

Série Dead Rising letos v létě oslaví 10. narozeniny. Její první díl vyšel v srpnu 2006 pro Xbox 360 a produkoval ho slavný Keidži Inafune, známý především díky sérii Mega Man, ale i dalším hrám od Capcomu. Druhý díl už dělalo vancouverské studio a vyšel v roce 2010, tentokrát i pro PS3 a PC. Trojka vyšla v roce 2013 pro Xbox One a o rok později také na PC.

Remake prvního dílu s podtitulem Chop Till You Drop se objevil v roce 2009 rovněž na Wii a o rok později přišel Dead Rising Mobile pro iOS. A došlo dokonce i na filmovou adaptaci. Vzhledem k tomu, že slaví série letos výročí, i když poloviční oproti Resident Evilu, nedivili bychom se, kdyby byl Dead Rising 4 onou druhou neoznámenou hrou od Capcomu, o které jsme před časem psali s tím, že vydavatel odhaduje její prodeje na dva miliony kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama