Lego Star Wars VII přinese i Jar Jara
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego Star Wars VII přinese i Jar Jara

Lego Star Wars VII přinese i Jar Jara

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 5. 2016 20:32
Reklama

Doprovodná Lego hra k poslední epizodě Hvězdných válek obdrží season pass. Ten přinese klasické rozšíření herního obsahu v podobě nových úrovní, navrch ale tvůrci přidají hned 50 dodatečných postav.

Ty budou rozdělené do pěti balíčku s tím, že jeden bude dostupný pouze jako součást season passu a nepůjde jej tedy zakoupit odděleně. Za zmínku pak stojí fakt, že zkompletovaný balíček rozšíření bude k dispozici na konzolích od Sony a od Microsoftu i na PC. Vita, Wii U a 3DS verze jej ale neobdrží.

Mezi dodatečné postavy pak patří postavy z epizod I – III a ze seriálů Klonové války a Rebelové. Hráči tak dostanou možnost ovládat kupříkladu Mace Windu, kterého v nové trilogii ztvárnil Samuel L. Jackson, či mladého Anakina. Chybět ale nebudou ani postavy spíše exotické, mezi kterými rozhodně vyčnívá fanoušky původních filmů nepříliš oblíbený Jar Jar Binks.

Co se nových lokací týče, tak ty přijdou do hry tři a přinesou alternativní pohled na scény z filmu i situace zcela nové. Hráči tak zavítají na Jakku, na novou obří vesmírnou základnu Prvního řádu a podívají se i na bitvu na Takodaně z pohledu Kyla Rena.

Než ale přijde na řadu jakékoli rozšíření tak je záhodno dodat, že samotná základní hra vyjde na všechny klasické platformy již za měsíc, 28. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama