K novému Deus Exu minulý díl zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K novému Deus Exu minulý díl zdarma

K novému Deus Exu minulý díl zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 5. 2016 10:51 2
Reklama

Každý, kdo si předobjedná digitální kopii Deus Ex: Mankind Divided na Xbox One, může se těšit na Human Revolution z roku 2011 zdarma. Součástí bundlu je i DLC The Missing Link.

Původní hra bude na Xboxu pochopitelně dostupná díky programu zpětné kompatibility, kde už nyní funguje původní verze Human Revolution i Director's Cut edice coby první hra z Xboxu 360 rozprostírající se na více discích, kterou Xbox One podporuje. Ačkoli Mankind Divided vychází až 23. srpna, předchozí díl včetně rozšíření se vám dostane do rukou už nyní. Tedy přesněji řečeno sedm až deset dní poté, co učiníte předobjednávku. Ideální čas se rozcvičit na další chod.

Microsoft současně upozornil, že jde o časově omezenou akci, ovšem už neupřesnil, kdy by měla tato nabídka skončit. Pokud vás tedy zaujala, neměli byste s koupí zbytečně otálet. Jak upozornil server GameSpot, nejde o první podobnou akci. Každý, kdo si včas předobjednal Dark Souls III na Xboxu One, mohl se těšit z prvního dílu pro Xbox 360 a podobně Microsoft přidával k Falloutu 4 i třetí díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama