Watch Dogs vypadají díky modu fantasticky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs vypadají díky modu fantasticky

Watch Dogs vypadají díky modu fantasticky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 5. 2016 09:30 3
Reklama

Poměrně často se na internetu strhne velká mediální pozornost k nějaké modifikaci GTA V, která z už tak pěkné hry vytvoří takřka fotorealistickou záležitost. Naproti tomu Watch Dogs se věnují šikovní nadšenci z pochopitelných důvodů o poznání méně. Když už se tak ale stane, stojí to za to!

Už jsme tu měli pár modů pro Watch Dogs, které měly tuto open world akci od Ubisoftu více přiblížit původním upoutávkám. Tahle konkrétní úprava je ale přeci jen něco extra. Izraelec Daniel vystupující na internetu pod přezdívkou Danvsw se pochlubil úžasnou modifikací, která si pohraje s osvětlením hry a dalšími efekty nevídaným způsobem.

Samotný autor potvrdil, že jeho výtvor kombinuje mnoho dalších modů od jiných tvůrců stejně jako některé jeho vlastní. Pokud se vám výsledek jeho snažení líbí, můžete si jej stáhnout a sami vyzkoušet. Celý balíček má v tuto chvíli velikost 823 MB. Podle nás Danielovo úsilí stálo za to a hra díky němu vypadá vážně fantasticky. Daniel ostatně už dříve vytvořil podobné mody pro Grand Theft Auto IV nebo Fallout: New Vegas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama