Link může být v nové Zeldě kluk i holka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Link může být v nové Zeldě kluk i holka

Link může být v nové Zeldě kluk i holka

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 4. 2016 15:04 2
Reklama

Na adresu nové konzole od Nintenda se spekuluje několikrát denně, ale konkrétně tahle zpráva patří mezi ty důvěryhodnější. Pochází totiž z prověřeného zdroje. Emily Rogers, která už v minulosti uvolnila v předstihu pár zpráv, které se posléze potvrdily (naposledy se “trefila” do černého s titulem Paper Mario: Color Splash pro Wii U) na Twitteru láká na novou Zeldu.

Emily jednak zopakovala to, o čem už se několikrát spekulovalo, a sice, že další díl The Legend of Zelda vyjde souběžně na Wii U i NX. Tedy podobně jako to už jednou Nintendo udělalo v případě The Legend of Zelda: Twilight Princess, hry, která vyšla na GameCube i původní Wii v roce 2006. Tuto informaci měla Emily potvrdit celá řada lidí.

Dále pak podle jejího dalšího příspěvku má z několika na sobě nezávislých zdrojů zprávu, že si v nové hře budeme moci zvolit, zda budeme hrát za hlavního hrdinu, anebo hrdinku. Link v sukních, o kterém se rovněž už několikrát spekulovalo, se tak jeví čím dám tím pravděpodobnější. A nakonec se Emily Rogers vyjádřila i k dabingu. Podle ní herci propůjčí své hlasy většině postav. S výjimkou Linka. Což by ve světle předchozí informace také dávalo smysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama