Lego Star Wars se utkají s Disney Infinity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego Star Wars se utkají s Disney Infinity

Lego Star Wars se utkají s Disney Infinity

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 3. 2016 16:19 1
Reklama

Hra Lego Star Wars: The Force Awakens se konečně představuje formou plnohodnotného traileru. A slibuje spoustu novinek. Titul od studia TT Fusion, divize Traveller's Tales, vychází 28. června a kromě stejnojmenného filmu má mapovat i události, které předcházely sedmé epizodě a bezprostředně následovaly po Epizodě VI.

Jednou z novinek mají být například takzvané Blaster Battles. Tento systém hráči umožní zapojit se do intenzivních přestřelek, přičemž nabízí vůbec poprvé v historii Lego her krytí za překážkami. Další novinkou je mechanismus nazvaný Multi-Builds. Vylepšený princip budování dovolí hráči vybrat si z více možností toho, co může postavit. V závislosti na tom, jak puzzle vyřeší, bude údajně hra pokračovat jiným způsobem. Stejnou sadu kostek tak půjde vůbec poprvé využít ke stavbě různých věcí. Budete moci postavit, rozebrat a znovu postavit různé prvky, které mají odlišné využití.

Důležitou součástí hry mají být také létající sekvence, v nichž budeme pilotovat všemožné populární stroje ze Star Wars včetně kultovní lodi Millennium Falcon. Bude zajímavé sledovat, jak si v této pasáži povede hra ve srovnání s playsetem Disney Infinity, který rovněž čerpal námět z filmu Síla se probouzí. Což ostatně platí o celém titulu, protože jsou si oba produkty v mnoha směrech velmi podobné - různé postavy, orientace na multiplayer, akční pojetí, konstrukce věcí…

Vývojáři slibují také chytřejší nepřítele, kteří umějí rovněž stavět z kostek, povolat posily, leteckou podporu nebo dělostřeleckou palbu. Samozřejmostí je i velké množství postav, o nichž se dozvíme něco víc nad rámec posledního snímku, takže třeba virtuální svět z kostek osvětlí některou z menších záhad sedmé epizody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama