Star Fox Zero nabídne mód pro nováčky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Fox Zero nabídne mód pro nováčky

Star Fox Zero nabídne mód pro nováčky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 3. 2016 12:21 2
Reklama

Už 22. dubna vyjde dlouho očekávaný Star Fox Zero pro Nintendo Wii U a Šigeru Mijamoto v rozhovoru pro magazíne Time osvětlil, jak to bude s volbou obtížnosti. Podle jeho slov si zahrají všichni – nováčci i veteráni série – přesto k jednotlivým úrovním složitosti hry přistupují vývojáři velmi opatrně.

Mijamoto nejprve uvedl na pravou míru, že rozhodně není odpůrcem toho, když bude hra trochu jednodušší, aby si mohli i lidé, kteří nehrají tak často, Star Fox Zero užít: „Zábava spočívá v tom, že výzva je překážka, kterou dokážete překonat. Pokud hru jen celkově usnadníte, nemusí to automaticky vyústit v zábavu.“ Slavný designér pak dodal, že podle něj je nutné zachovat pocit uspokojení z toho, když se nějakou část jakékoliv hry opravdu naučíte a zvládnete se dostat dál.

Pokud tedy bude některá z částí Star Fox Zero nad vaše síly, Mijamoto nabízí nejprve kooperaci, kdy vám může pomoci jiný hráč, případně speciální režim, ve kterém bude vaše raketka nezničitelná a vy si tak můžete v klidu prohlédnout celou úroveň a připravit si strategii. Hned vzápětí ale slibuje, že hra přinese i vyšší obtížnost – pro ty, kdo se považují za zkušené hráče – spočívající například v tom, že vaše loď sice způsobí větší poškození, ale bude adekvátně k tomu zranitelná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama