Stará Zelda ukrývá obrázky z nové Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stará Zelda ukrývá obrázky z nové Zeldy

Stará Zelda ukrývá obrázky z nové Zeldy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 3. 2016 10:35
Reklama

Série The Legend of Zelda slaví letos 30. narozeniny. Na podzim, jak doufáme, je připomene nový díl pro Wii U a zřejmě také konzoli s kódovým označením NX. Remaster Twilight Princess z roku 2006 pro Wii a GameCube ale vychází už nyní a nese v sobě milý odkaz na regulérní pokračování.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD vychází na Wii U 4. března. Už dnes odpoledne vám přineseme naši recenzi tohoto remasteru, jehož originál řada fanoušků trestuhodně opomněla. Jak se podařilo některým hráčům, kteří už mají titul k dispozici, vypátrat, v Twilight Princess HD lze nalézt screenshoty z nové Zeldy. I když jde o důvěrně známé momenty z dřívějšího traileru, jde o pěknou připomínku toho, že Linka letos čekají ještě nějaké povinnosti.

Není to ostatně poprvé, kdy se Nintendo tímto způsobem rozhodlo promovat nový titul prostřednictvím hry, jejíž vydání novince bezprostředně předcházelo. Ocarina of Time 3D lákala na Skyward Sword a A Link Between Worlds zase na Majora's Mask 3D.

V každém případě doufáme, že chce Nintendo oslavit 30. výročí Zeldy ve velkém stylu, a tak nás dost možná čeká pořádně divoký podzim. Ve stínu momentální VR vlny se totiž můžeme už o Vánocích docela dobře těšit z nové konzole a první várky next-gen her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama