S americkými bouráky v Project CARS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S americkými bouráky v Project CARS

S americkými bouráky v Project CARS

David Plecháček

David Plecháček

1. 3. 2016 14:35 4
Reklama

Dnes vychází nový balíček aut pro závodní hru Project CARS. Pokud někomu ve hře chyběl dostatek amerických rychlíků, následující čtveřice v US Race Car Pack udělá nejednomu fanouškovi radost.

Největší pozornost je věnovaná typické korvetě. Corvette C7.R GTE, která v minulém ročníku vyhrála oba vytrvalostní závody v Severní Americe, „24 hodin v Daytoně“ a „12 hodin v Sebringu“, úspěšně se popasovala s konkurencí v rámci slavného závodu 24 hodin Le Mans, byla vyvíjená s co největším apelem na realistické chování při řízení. Tomu by měla dopomoci výpomoc od Tommyho Milnera, dvojnásobného vítěze nejslavnějšího vytrvalostního závodu, který týmu v Slightly Mad Studios dopomáhal k co nejoptimálnějšímu ztvárnění fyziky.

Dalšími auty je Ford Fusion NASCAR podle modelu pro letošní sezónu, dále Cadillac ATS-V.R GT3 a Dallara DW12 IndyCar. Do hry se podívá i páté auto, Aston Martin GT12, které však obdrží všichni hráči.

Zatímco studio již dříve oznámilo práce na oznámeném pokračování, tým bude i nadále svou hru zásobovat dalšími a dalšími vozidly po celý rok skrze další DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama