Nový díl Pokémonů bude Sun a Moon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový díl Pokémonů bude Sun a Moon

Nový díl Pokémonů bude Sun a Moon

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 2. 2016 16:07 6
Reklama

Na dnešní odpoledne je plánovaný speciální Nintendo Pokémon Direct, ve kterém vývojáři herní série Pokémon oslaví dvacetileté výročí od vydání prvního dílu. Zároveň se očekává, že bude oznámen další dvojdíl, na jehož jméno odkazuje objevená registrovaná značka.

AKTUALIZACE

Šestiminutový Nintendo Pokémon Direct neprozradil mnoho zajímavého. Pokémon Sun a Moon vyjdou letos ke konci roku a chystané verze Red, Blue a Yellow pro 3DS budou podporovat onlinový Pokémon Bank, takže hráči si budou moci své pokémony ulovené v klasických verzích přenést i do nejnovějších dílů. Podívejte se na celé video níže.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Další generace či přinejmenším další díl přijde po netradiční roční pauze. Naposledy se Pokémoni objevili na 3DS v remaku třetigeneračních Omega Ruby a Alpha Sapphire v roce 2014. Podle serveru Nerdleaks by měly letošní díly nést označení Sun a Moon a zastřešení od Nintenda víceméně potvrzuje, že by se hry měly opět objevit na handheldu 3DS.

Zatím není jasné, zda dvojdíl přinese novou generaci příšerek, jejichž současný počet dosahuje 722 kousků, přičemž tento rok vývojáři hodlají do X/Y a OR/AS přidat i nové legendární Pokémony, které v průběhu roku představí nový film.

Všechny důležité podrobnosti bychom se měli dozvědět v dnešním Nintendo Pokémon Direct, který začne v 16.00. V něm nejspíše zazní i nové informace ohledně bojovky Pokkén Tournament a mobilního Pokémon GO, které si bude hrát s principem rozšířené reality.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama