Ubisoft obvinil Naughty Dog z krádeže
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft obvinil Naughty Dog z krádeže

Ubisoft obvinil Naughty Dog z krádeže

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 2. 2016 17:59 37
Reklama

Nový trailer ze hry Uncharted 4: A Thief's End okamžitě po vydání fanoušci podrobili důkladné analýze a to, co objevili, teď řeší celý internet. V jedné scéně se totiž mihne artwork ke hře Assassin's Creed IV: Black Flag od Ubisoftu a obvinění z plagiátorství bylo rázem na světě.

Na nápadnou podobnost mezi scénou z traileru a obrázkem k Black Flag na svém Twitteru upozornil přímo šéf značky Assassin's Creed Azaïzia Aymar. A neváhal si rýpnout, že teď už chápe ten podtitul se “zlodějem”. Za neobvyklou formu pocty na sociální síti následně poděkoval i vedoucí vývoje Black Flagu Ashraf Ismail. A rázem už sdíleli nečekané zjištění další zaměstnanci Ubisoftu.

O podobnosti obou obrázků je zbytečné zdlouhavě spekulovat. I přes drobné rozdíly, jakou je chybějící postava, není pochyb o tom, že tohle nebude dílo náhody. Možná si jen někdo řekl, kdo by si mohl všimnout nějakého obrázku v pozadí… Inu, mohl. Fanoušci už jsou takoví. Lidé ze Sony ani Naughty Dog se zatím k nařčení nijak nevyjádřili, ale zřejmě jim je v tuto chvíli pořádně horko a kromě omluvy dost možná dávají dohromady i nějaké kostrbaté vysvětlení o easter eggu, kterým chtěli uctít konkurenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama