Twilight Princess HD se hlásí s novým videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twilight Princess HD se hlásí s novým videem

Twilight Princess HD se hlásí s novým videem

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 2. 2016 12:41 1
Reklama

Ve formě videa nám Nintendo přináší novou zásobu informací o chystaném HD remasteru Legend of Zelda: Twilight Princess. Vyleštěné vydání pro Wii U s sebou přinese řadu změn, z nichž se většina týká využití unikátního ovladače.

Pětiminutové video ukazuje management inventáře a zobrazování mapy na obrazovce gamepadu, stejně jako možnost hrát hru přímo na něm a nezabírat zbytku rodiny televizi. Z novinek, které ovlivňují přímo hratelnost, je třeba zmínit zejména nové nastavení obtížnosti. Hero Mode přinese hráčům skutečnou výzvu v podobě utržení dvojnásobných zranění a absence léčivých srdíček.

Limitovaná edice hry bude mít u sebe také přibalenou Amiibo postavičku Wolf Linka, která vám zajistí přístup do exkluzivního dungeonu Cave of Shadows. V něm se postavíte vlnám nepřátel, mimo jiné nechvalně proslulým Shadow Beasts z Twilight Realm.

Sběratelé se mohou těšit i na podporu dalších Amiibo postaviček, souvisejících se světem Legend of Zelda, jako je Toon Link, Zelda nebo třeba Ganondorf. Některé z nich vám třeba doplní šípy, zatímco jiné umí léčit. Vaše úspěchy ve hře, které budou uloženy v postavičce Amiibo, by se měly nějakým způsobem projevit v chystaném novém dílu série. O tomto faktu však zatím nemáme žádné bližší informace.

Australské studio Tantalus přinese remasterovaný díl na pulty obchodů již 4. března. Daleko raději bychom se však dozvěděli něco o dalších osudech neustále odkládaného nového pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama