Poslední Star Wars film dostane hru z Lega
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední Star Wars film dostane hru z Lega

Poslední Star Wars film dostane hru z Lega

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 2. 2016 09:25 5
Reklama

Microsoft zkazil Warnerům překvapení. Disney Infinity už nebude jediným titulem, který se může pyšnit licencí na poslední Star Wars film s podtitulem Síla se probouzí. Díky webu Xbox.com jsme se v předstihu dozvěděli o hře LEGO Star Wars: The Force Awakens, která měla být oficiálně představena později během dneška.

Společnost Warner Bros. Interactive Entertainment, která vydává Lego hry, přes noc lákala na to, že dnes odhalí nějakou bombu, která zahrne dvě z největších značek zábavního průmyslu. Ještě než herní divize Warnerů stačila vše přichystat, vypálila jí rybník produktová stránka Microsoftu. Novinka se jmenuje LEGO Star Wars: The Force Awakens a podobně jako v případě ostatních Lego her (nebo právě Star Wars playsetů pro Disney Infinty) její vývojáři představí vlastní verzi známých událostí. Nadto má ale hra rovněž překlenovat mezeru mezi šestou a sedmou epizodou.

Vývoj je už tradičně v režii týmu Traveller's Tales a o vydání se postarají zmínění Warneři. Oficiální popisek slibuje, že si kromě dalších postav určitě zahrajeme za Rey, Finna, Poa Damerona, droida BB-8, Hana Sola i Kyla Rena.

Titul by měl vyjít 28. června pro PC, PS3, PS4, X360, Xbox One, Wii U, Vitu i 3DS. Tedy jako obvykle u Lego her - pro téměř každou myslitelnou platformu. Bude velmi zajímavé sledovat, jak si novinka povede v souboji se stejnojmenným playsetem pro Disney Infinity, který se v mnoha směrech hrám od studia Traveller's Tales velmi podobá. Rozhodně se podívejte na trailer, který cituje filmovou upoutávku a překvapuje slušným technickým zpracováním, pokud by měla hra podobně opravdu vypadat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama