Jak vypadá Twilight Princess HD v pohybu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá Twilight Princess HD v pohybu?

Jak vypadá Twilight Princess HD v pohybu?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 1. 2016 09:32 1
Reklama

Zhruba deset minut záběrů z hraní The Legend of Zelda: Twilight Princess HD pro Wii U představuje americké Nintendo v pořadu Nintendo Minute. Grafický remaster jednoho z temnějších dílu série akčních RPG vypadá velice slušně, ačkoliv hra svůj věk skrýt nedokáže.

Twilight Princess vyšla poprvé jako mezigenerační titul pro GameCube a Wii v roce 2006 a představoval třináctý titul ze série The Legend of Zelda. Ve hře Link cestuje do soumračného světa, ve kterém ve vlčí podobě musí najít světlo ukradené soumračným králem.

Omlazená verze obsahuje vylepšené textury, někdy jen upravené, někdy naprosto nové, pozměnila světelné efekty a běží v rozlišení 1080p na rozdíl od původních 480p. Hra také využívá obrazovku ovladače ke správě inventáře a přes touchscreen lze Linka rychle přeměnit do jeho vlčí podoby.

Hra přijde v bundlu s Amiibo postavičkou vlčího Linka. S ním bude možné ve hře otevřít bonusový dungeon, jehož 40 pater hráč musí projít ve vlčí podobě a na jehož konci se nalézá odměna. Twilight Princess HD bude využívat i další Amiiba ze série The Legend of Zelda k doplňování šípů, zdraví či vylepšení výdrže.

Vydání The Legend of Zelda: Twilight Princess HD v Evropě je plánované na 4. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama