Amiibo otevře v HD Zeldě nový dungeon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amiibo otevře v HD Zeldě nový dungeon

Amiibo otevře v HD Zeldě nový dungeon

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 1. 2016 15:55 4
Reklama

Francouzský Amazon přišel s informací, že blížící se remaster Twilight Princess HD bude obsahovat zcela nový dungeon The Twilight Cave, který byl vytvořený pouze pro nové vydání. Problém je jen v tom, že hráči jej mohou odemknout s pomocí Amiiba, které vyjde společně se hrou.

Pokud se informace potvrdí, pak Nintendo rozhodně zkouší trpělivost svých fanoušků svým přístupem k on-disc DLC. NFC postavičky Amiibo sice mohou přenášet data, ale ne tolik, aby v sobě obsahovaly kód celého dungeonu. Nová lokace by tedy již byla obsažená ve hře a hráči by si k ní přístup koupili v podobě postavičky.

Nintendo se však v minulosti již několikrát potýkalo s nedostupností určitých Amiibo postaviček a svázání přístupu k novému obsahu s nedostatkovým výrobkem by mohlo znamenat, že i hráči, kteří by chtěli za nepovinný dungeon zaplatit, nebudou hračku moci sehnat.

Informace v součastnosti stojí jako nepotvrzená. Ačkoliv si jí všimli lidé z NeoGAFu, zmínka o nepovinném dungeonu z produktové stránky rychle zmizela. Dokud se k záležitosti nevyjádří samotný vydavatel, není se proč rozčilovat. Nebo ano?

Připravovaný remaster The Legend of Zelda: Twilight Princess HD nabídne grafický update hry a podobné změny v uživatelském rozhraní, jako představil Windwaker HD. Hra vychází na Wii U již 4. března a to v edici právě s Amiibem Wolf Link. Zástupci Nintenda již dříve potvrdili, že toto Amiibo bude i funkčně propojené s novým dílem série The Legend of Zelda, který by měl vyjít v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama