Mod přidává hackování z Watch Dogs do GTA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod přidává hackování z Watch Dogs do GTA

Mod přidává hackování z Watch Dogs do GTA

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 1. 2016 12:23 15
Reklama

Tak tenhle mod vypadá vážně fantasticky. Bere si to nejlepší z hackerské open world akce Watch Dogs a její oblíbené mechanismy překvapivě funkčně zapojuje do světa Grand Theft Auto V. Výsledek je pozoruhodný.

Pokud jste se nemohli nabažit hackování ve Watch Dogs, ale zbytku hry jste nepřišli na chuť a zůstáváte věrní sérii GTA, bude se vám tahle modifikace určitě líbit. Zaujme ale rozhodně i ty, kteří už si brousí zuby na pokračování, který by podle nedávných zpráv mohl Ubisoft vydat už letos na podzim a mělo by se odehrávat namísto Chicaga v kalifornském San Franciscu.

Tuto novinku má ale svědomí fanoušek, který si říká JulioNIB. Momentálně uvažuje, že by v budoucnu svůj projekt ještě vylepšil o zločiny, zpomalení času a takzvaný profiler, který ve Watch Dogs umožňoval podívat se, co jsou vlastně vaši spoluobčané zač. Ale už v tuto chvíli toho mod nabízí spoustu. Vážně spoustu...

Můžete nechat explodovat telefony, které lidé používají, ale i lampy, transformátory nebo požární hydranty. Stejně jako ve Watch Dogs se můžete nabourat do bezpečnostního kamerového systému, ovládat na dálku světla na křižovatce nebo zablokovat provoz na silnici výsuvnými sloupky. Nechybí ani možnost hackovat bankomat, který rozdává peníze, což přitáhne vítanou pozornost kolemjdoucích. Můžete způsobit výpadek elektřiny ve vašem okolí, ovládat cizí auta na dálku nebo zavinit pád helikoptéry, která vás pronásleduje. Dokonce můžete konečně nechat vykolejit i ten zpropadený vlak!

Hlavní hrdina se přitom díky modu pohybuje jako Aiden z Watch Dogs, lidé budou volat o pomoc policii, v čemž jim můžete zabránit, a změnila se i podoba HUDu. Všechny podstatné novinky z modifikace jsou k vidění v sedmiminutovém videu, které dává tušit, že bude s tímto obsahem z Watch Dogs v GTA docela legrace. Samotný model hlavního hrdiny a oblečení odkazující na Watch Dogs už ale pocházejí z jiné modifikace. Postavu Aidena Pearce si tak musíte stáhnout zvlášť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama