Super Smash Bros. přivítají Bayonettu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Smash Bros. přivítají Bayonettu

Super Smash Bros. přivítají Bayonettu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 12. 2015 08:45
Reklama

Včerejší Nintendo Direct ve znamení Super Smash Bros. představilo poslední set bojovníků, kteří se přiřadí do už tak dost široké soupisky postav z různých herních sérií. Vedle Maria, princezny Peach a Linka se už brzy objeví svůdná čarodějnice Bayonetta nebo Corrin z Fire Emblem Fates.

Bayonetta přijde v podobě DLC do Wii U i 3DS verzí hry příští rok společně s novou arénou Umbra Clock Tower a variantami vzhledu, které zahrnují její podobu z prvního dílu a kamarádku Jeanne. S DLC bychom se měli dočkat i Amiibo Bayonetty, ale datum vydání si Nintendo prozatím nechalo pro sebe.

Corrin z taktického RPG Fire Emblem Fates přijde v mužské i ženské variantě, leč bez vlastní arény. 3DS verze navíc přidá dvě nové trofeje Ryomo a Xandera.

Počínaje dneškem mohou hráči Super Smash Bros. stahovat Clouda z Final Fantasy VII, který byl odhalen na PlayStation Experience. Cloud je dosupný na Wii U i na 3DS, nabízí své ikonické útoky, přichází se skiny ze hry i z Advent Children a vlastní arénou, kterou ničí summoni. Amiibo Cloud vyjde příští rok.

Nakonec se i obyčejní Mii Fighters dostanou dva nové kostýmy - Chocoba a Geno. V únoru navíc čeká SSB další várka kostýmu pro Mii Fightery, třeba Sonic a Knuckles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama