Na Wii U vychází nadějný klon Wipeoutu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Wii U vychází nadějný klon Wipeoutu

Na Wii U vychází nadějný klon Wipeoutu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 12. 2015 16:04 6
Reklama

Pokračování dvacet let staré legendární futuristické závodní série Wipeout od liverpoolských Psygnosis je sice v nedohlednu, ale naštěstí se najde dost vývojářů, kteří se jí nechalo inspirovat. Jedním z takových studií je i německý tým Shin'en Multimedia, který už 10. prosince vydá nadějnou hru FAST Racing Neo.

První díl této série nazvaný FAST Racing League vyšel bez většího zájmu už v roce 2011 na Wii, ale pokračování je mnohem ambicióznější. Mnichovští vývojáři se však neinspirovali jen Wipeoutem, který je nám asi nejbližší, ale i další futuristickou závodní klasikou, a sice sérii F-Zero přímo od Nintenda. První díl této ságy vyšel už v roce 1990, ale od vydání posledního dílu už uplynulo více než 10 let.

FAST Racing Neo kombinuje prvky obou her a výsledek vypadá rozhodně tak, že stojí za pozornost všech, kteří nad Wii U nezlomili hůl. Novinka bude stát přibližně 420 korun a vyjde jen na konzoli od Nintenda. Bezprostředně po uvedení do prodeje titul nabídne 16 rozličných tratí, na kterých se bude moci utkat nejen osm hráčů online, ale dokonce i čtyři na rozdělené obrazovce. FAST Racing Neo podporuje tradiční i pohybové ovládání a do závodů je možné se pustit i přímo na obrazovce GamePadu.

A i když to není nejdůležitější věc na světě, nemůžeme nepodotknout, že tenhle napodobitel závodních klasik i překvapivě dobře vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama