Cloud z FF7 přichází do Super Smash Bros
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cloud z FF7 přichází do Super Smash Bros

Cloud z FF7 přichází do Super Smash Bros

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 11. 2015 11:32 2
Reklama

Na konci včerejšího Nintendo Direct si japonský vydavatel přichystal překvapení, které vyrazilo dech nejednomu pamětníkovi PSX éry. Multiplayerová mlátička Super Smash Bros dostává posilu v podobě ikonického hrdiny série Final Fantasy, zádumčivého Clouda s obřím mečem.

Cloud Strife od Square Enixu se řadí po bok několika dalších third-party postav, které se v současné generaci SSB objevují. Vedle Pac-Mana (Namco), Sonica (Sega), Ryu ze Street Fightera a Mega Mana (Capcom) se hostující hrdina z Final Fantasy neztratí.

Představující video ukazuje dvě varianty kostýmu - zmodernizovanou klasiku a černou z Advent Children. Nostalgicky působí i jeho ikonické útoky, limit breaky, objevující se menu popisky a dokonce i cameo v podobě summonů. Už aby se Square Enix nějak pochlapili a oznámený remake Final Fantasy VII rychle vydali, no ne?

Nejednalo se o jedinou aktualizaci soupisky hrdinů v rámci Nintendo Direct. 3DS akční RPG Hyrule Warriors Legends dostane holčičího Linka, tedy novou postavu pojmenovanou Linkle. Byla by to škoda, kdyby se dívka se dvěma ručními kušemi a zelenou karkulkou objevila pouze na handheldu a ne v nějaké z budoucích her ze série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama