Fatal Frame je větší než paměť ve Wii U
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fatal Frame je větší než paměť ve Wii U

Fatal Frame je větší než paměť ve Wii U

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 10. 2015 14:40 9
Reklama

Pátý Fatal Frame zřejmě pronásleduje nějaké prokletí. Stejně jako jeho hrdiny. Nejprve se ukázalo, že Nintendo přistoupilo na západě k dodatečným autocenzurním zásahům do hry a teď se zjistilo, že některým hráčům se hra do konzole pro změnu nevejde.

Podobně jako nedávno v případě Destiny nebo GTA V pro staré konzole jsou pochopitelně na vině malé disky převážně prvních generací konzolí. Hra vycházející v Evropě pod názvem Project Zero: Maiden of Black Water je v digitální verzi z nintendovského eShop jednoduše pro některé konzole příliš velká. Konkrétně se to týká těch s velikostí 8 GB bez dodatečného úložiště.

Digitální verze se distribuuje tak, že si nejprve musí zákazník stáhnout bezplatný trial. Ten má sám o sobě skoro 10 GB a obsahuje úvod hry. Pokud chcete toto rozsáhlejší demo upgradovat na plnou placenou verzi, připravte se stáhnout dalších více než 8 GB dat. Pokud máte doma právě základní model konzole s kapacitou pouhých 8 GB, určitě pamatujte na to, že se neobejdete bez externího USB disku.

Bez starostí jsou majitelé vyššího modelu s úložným prostorem o velikosti 32 GB. Není to konec světa, ale určitě na to myslete, jestli je to váš případ, protože základní model Wii U je stále v prodeji. K uložení hry navíc není možné použít třeba SD kartu, jak by vás mohlo napadnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama